Rekordbilligt att bo på hotell

Att turistnäringen går på knäna i sviterna av den pågående pandemin är känt av de flesta. Många länder har helt stängt sina gränser samtidigt som man också begränsat möjligheterna att bedriva olika slags näringsverksamheter. I Sverige pågår dock livet i stort sett som normalt, med vissa begränsningar. Vi har i alla fall rätt att röra oss ungefär som vi vill. Det hindrar dock inte att branscher som hotell och restauranger plågas svårt i nuläget. I ett försök att minimera förlusterna har en del hotell börjat erbjuda rekordpriser.


Varför inte ordna så att du får en lyxig hotellkänsla hemma? En stor del av att få till hotellkänslan handlar om inredningen, men en av de viktigaste faktorerna är också hur dina väggar ser ut. Hos Familjetapeter kan du hitta lyxiga tapeter i många olika utföranden, men alltid av hög kvalitet som både förhöjer upplevelsen av rummet samtidigt som du får det mer hemtrevligt.

Det har gått såpass långt att en del hotell har priser som motsvarar månadshyror för vanliga lägenheter. Priserna inkluderar dessutom i många fall allt som normalt sett ingår när man bor på hotell. Jönköpings-Posten rapporterar till exempel om att det går att bo på hotell för så lite som 8000 kr för en hel månad. De riktar delvis in sig mot seniorer som kan underlätta isolering genom att bo på hotell.

Beitrag erstellt 33

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Verwandte Beiträge

Beginne damit, deinen Suchbegriff oben einzugeben und drücke Enter für die Suche. Drücke ESC, um abzubrechen.

Zurück nach oben
cenote