För dig som ska besöka Uppsala

Uppsala är inte bara en studentstad. Det är också en stad som lockar många turister för övernattning på hotell. Om du ska besöka Uppsala kan det vara bra om du redan nu planerar inför ditt besök. Nedan får du tips på restauranger och aktiviteter.

Äta

Till att börja med är det bra om du har koll på vilka alternativ du har vad gäller restaurangutbudet. Ska du äta lunch finns det lunchbuffe Uppsala på Pizza Hut som erbjuder amerikanska panpizzor. Det finns en mängd olika pizzor och annat gott på buffén som kommer mätta magen mellan de olika aktiviteterna. Restaurangen är trevlig och du kan äta i lugn och ro. Förutom att det ingår mat ingår det även måltidsdryck och kaffe eller te efter maten. Ett besök på Pizza Hut är både billigt och gott.

Göra

Förutom att du kan äta när du är i Uppsala finns det många saker du kan göra. Uppsala är särskilt uppskattad för sin historia. Du kan till exempel åka till Gamla Uppsala och besöka kungshögarna eller gå till domkyrkan eller besöka Uppsala slott. Inne i stan finns det många olika affärer om du är sugen på att shoppa. I övrigt finns det gott om lekparker för dig som har med barn.

Beitrag erstellt 33

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Verwandte Beiträge

Beginne damit, deinen Suchbegriff oben einzugeben und drücke Enter für die Suche. Drücke ESC, um abzubrechen.

Zurück nach oben
cenote