Smycka hotellet med hjälp av Florea

Alla hotell behöver lite kärlek för att bli attraktiva. Det inkluderar både insida och utsida, men man behöver absolut inte överdriva på något sätt. Det går nämligen att göra en hel del med väldigt enkla medel.

Fixa fint ute

Det är enkelt att fixa fint utanför hotellet. Genom att besöka Florea och köpa några passande fröer eller lökar, kan man plantera perenner som kommer upp varje år och smyckar hotellet så fort solen och värmen vågar sig fram efter vintern. Växter tillför alltid en viss charm till en byggnad, även ogräs faktiskt. En rosenbuske, syrenbuske, jasminbuske och andra blommande buskar sätter lite extra färg till trädgården eller uteplatsen. Många uppskattar dessutom doften som dessa sprider och det kan på så vis locka fler till hotellet. Att plantera diverse buskar och blommor är ett enkelt sätt att göra fint utanför hotellet.

Fixa fint inne

Att fixa fint inne är inte heller några större svårigheter. Det viktigaste är dock att hotellet är rent och fräscht och att möblerna är i gott skick. Utöver det kommer man ganska långt med de flesta typer av inredningsstilar. Det kan vara bra att tänka på att inte ha en extrem eller konstig inredningsstil. Helst ska den vara så neutral som möjligt för att passa så många gäster som möjligt.

Beitrag erstellt 33

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Verwandte Beiträge

Beginne damit, deinen Suchbegriff oben einzugeben und drücke Enter für die Suche. Drücke ESC, um abzubrechen.

Zurück nach oben
cenote