Nya hotell i Sverige 2023

Varje år öppnas en rad nya, eller nyrenoverade, hotell i Sverige och kanske är det även en del som slår igen. Stundom kan hotellmarknaden vara mättad, det är svårt att stå ut bland konkurrenterna, medan det andra gånger känns som att hotellrummen inte räcker till.

Men hur ska man sticka ut som nytt hotell? Man har en bra grundidé, läget är fantastiskt och inredningen slår alla med häpnad men det räcker ofta inte i dagens Sverige. Man behöver hjälp av en design- och marknadsföringsbyrå, en byrå med erfarenhet av, och öga för, hur man sticker ut och når sina kunder. Webbyrån Klingit har en bred kundportfolio och kan därför snabbt sätta sig in i er marknad och skapar det material som gör att hotellet sticker ut. Oavsett om det är för onlinemarknadsföring eller för printmaterial. I tillägg kan Klingit också hjälpa hotellet att skapa en profil och en identitet för att sedan ta det vidare till ett marknadsföringsmaterial som är enkelt att sälja med.

2023 öppnas nya hotell från norr till söder – Göteborg, Undersvik och Skövde har fått nya tillskott. 2024 följer ytterligare hotell. Säkerställ att er marknadsföring når de rätta kanalerna och sälla er till den lyckliga skara av hotell som har nöjet att skriva “fullbokat” på hemsidan.

Beitrag erstellt 33

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Verwandte Beiträge

Beginne damit, deinen Suchbegriff oben einzugeben und drücke Enter für die Suche. Drücke ESC, um abzubrechen.

Zurück nach oben
cenote