Burj Al Arab

Burj Al Arab är ett lyxhotell som främst har blivit berömt för sitt unika utseende och sin ultralyxiga service. Bilder på den fantastiska designen som liknar ett stiliserat segel kan man hitta på Google där man också kan få mer information om Dubai och Förenade Arabemiraten.

Sjustjärnigt hotell

Hotellet stoltserar med att kallas världens absolut enda hotell med sju stjärnor, trots att klassificeringen i själva verket är 5 stjärnor Deluxe. Med god marknadsföring kommer man långt och det är något som hotellkedjan Jumeirah ständigt arbetar med. Själva hotellet ligger på en artificiell ö och en bro ansluter hotellet till fastlandet, vilket skapar bilden av en båt med ett gigantiskt segel som precis har lagt till.

Originalhotellet uppfördes 1999 och 2016 byggdes det ut med ännu en ö. Här hittar man restauranger, en vacker sandstrand och simbassänger. Allt håller en oöverträffad standard och lyx. Det finns heller inga vanliga rum utan hotellet innehåller 202 extravaganta sviter. Den största av dem alla, Royal Suite, ligger på 780 kvadratmeter och kostar drygt 136 000 kronor natten. Den minsta sviten är 169 kvadratmeter stor. Det finns med andra ord gott om utrymme och utsikten från hotellets fönster är förstklassig den också.

Beitrag erstellt 33

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Verwandte Beiträge

Beginne damit, deinen Suchbegriff oben einzugeben und drücke Enter für die Suche. Drücke ESC, um abzubrechen.

Zurück nach oben
cenote