Skapa hotellrumskänsla med flyttstädning

De flesta känner till den där speciella känslan som ett riktigt fräscht femstjärnigt hotellrum ger. Den vill du naturligtvis återskapa inför visningen och försäljningen av ditt hem.

Hur ska du gå tillväga för att skapa den rätta visningskänslan? Du ska hämta inspiration från förstklassiga hotellrum. Innan du börjar styla hemmet ska du se till att besöka https://qleano.se/ och boka en riktigt professionell flyttstädning. Du får en omfattande städning av samtliga ytskikt i hela bostaden samt en rejäl detaljöversyn. Gå in på https://qleano.se/ och ta del av den omfattande checklistan. Där kan du läsa mer om hur flyttstädningen går till samt beställa en offert som givetvis är kostnadsfri. Du kan känna dig helt trygg med att huset eller lägenheten lever upp till hotellrummens standard efteråt. Vill du polera lite innan visningen kan du dessutom stjäla hemligheter av hotellstädaren och använda mikrofiberduk. Dofter som citron passar utmärkt när det gäller golvrengöringen och lämnar efter sig en behaglig fräschör som sprider sig genom huset.

Även när det gäller styling finns det en hel del att hämta från vackra hotellrum. Du kan till exempel satsa på luftiga gardiner och vackra kuddar både i soffan och sängen. En trave exklusive handdukar i badrummet blir pricken över i:et. Det hela handlar trots allt om att få potentiella köpare att se sig själva i din bostad och känna att den skulle kunna bli deras nya hem och passa alla deras behov och önskemål. Framför allt handlar det om att lyfta fram bostadens potential. Vem vill inte bo i ett lyxigt hotellrum till vardags?

Beitrag erstellt 33

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Verwandte Beiträge

Beginne damit, deinen Suchbegriff oben einzugeben und drücke Enter für die Suche. Drücke ESC, um abzubrechen.

Zurück nach oben
cenote